Meubelen

Het hoeft geen betoog; de meubelen in uw woning bepalen in grote mate de beleving van uw interieur. Heeft u voorkeur voor traditioneel? Of kiest u liever voor eigentijds of trendy design? 

We kijken samen met u naar de stijl die u wenst, en adviseren u daarbij niet alleen over het passende visuele effect, maar houden ook vorm en functie in het achterhoofd wanneer wij u ons aanbod voorstellen. Zo kunnen we de gebruikte materialen, het design, de functie afstemmen op uw smaak en een naadloos geheel laten vormen met raamdecoratie, tapijten, verlichting, enz. 

We denken hierbij ook  aan de details: de juiste kussens, plaids, bijzettafeltjes en andere accessoires geven net die accenten die uw interieur perfect maken.

We kiezen hiervoor specifiek voor leveranciers die kunnen waarmaken wat ze beloven: kwalitatieve materialen, mooi design en een degelijk comfort. 

Realisaties & impressies →

Contacteer ons →


Raamdecoratie

Een bijzonder grote keuze aan stoffen en technieken, een eerlijk advies, professionele begeleiding, een eigen ambachtelijk en vakkundig naaiatelier en een deskundige plaatsing: Dat zijn onze troeven.

Zonwering

Lichtinval, warmtetoetreding, bediening, onderhoud, uitzicht, privacy, design en zicht zijn enkele factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen van het juiste product voor zonnewering. De Roos Interieur staat dan ook garant voor een product dat beantwoord aan de vereisten die u vooropstelt.

Verlichting

Als je met tegenzin het licht uitdoet wanneer je vertrekt, dan zijn we geslaagd in ons opzet: een interieurbeleving creëren waarin je bijzonder graag vertoeft. De juiste verlichting is de spreekwoordelijke kers op de taart: het hele interieur tot haar recht laten komen en in de juiste sfeer brengen.

Tapijten

Tapijten vormen letterlijk en figuurlijk de basis voor uw interieurbeleving. Indien goed afgestemd, zorgen zij alleen al voor het juiste gevoel als u binnenkomt in uw woning of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook hierin begeleiden om net die juiste keuze te maken.

Verf en behang

Muren in de juiste kleur, en/of met het passende motief. Overal, of met net alleen een welgekozen accentmuur? In ons uitgebreid gamma, en met advies, vindt u zeker wel net die kleur die u wil.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x