Verf en behang

Om het gamma te vervolledigen bieden we u ook hier een enorm aanbod aan mogelijkheden aan. 

Voor wat verf betreft hebben we gekozen voor de topkwaliteit van Sigma en Flamant

Ook bij behang staat kwaliteit centraal: de merknamen Arte, Hooked on walls, Eijffinger en Casamance spreken voor zich.

Verf en behang zijn steeds op bestelling, doch snel leverbaar. 

Merken behang : Arte, Hooked On Walls, Flamant, Casamance, Chivasso, Anthology, Eijffinger, Zimmer+Rhode, enz.

Contacteer ons →


Raamdecoratie

Een bijzonder grote keuze aan stoffen en technieken, een eerlijk advies, professionele begeleiding, een eigen ambachtelijk en vakkundig naaiatelier en een deskundige plaatsing: Dat zijn onze troeven.

Zonwering

Lichtinval, warmtetoetreding, bediening, onderhoud, uitzicht, privacy, design en zicht zijn enkele factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen van het juiste product voor zonnewering. De Roos Interieur staat dan ook garant voor een product dat beantwoord aan de vereisten die u vooropstelt.

Meubelen

Of u nu voor traditioneel dan wel voor eigentijds design kiest, goed gekozen meubelen zijn dé blikvanger in uw woning. We nemen comfort, gebruiksgemak, design en de gebruikte materialen in overweging om net die beleving te creëren die u wenst.

Verlichting

Als je met tegenzin het licht uitdoet wanneer je vertrekt, dan zijn we geslaagd in ons opzet: een interieurbeleving creëren waarin je bijzonder graag vertoeft. De juiste verlichting is de spreekwoordelijke kers op de taart: het hele interieur tot haar recht laten komen en in de juiste sfeer brengen.

Tapijten

Tapijten vormen letterlijk en figuurlijk de basis voor uw interieurbeleving. Indien goed afgestemd, zorgen zij alleen al voor het juiste gevoel als u binnenkomt in uw woning of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook hierin begeleiden om net die juiste keuze te maken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x