Raamdecoratie

Raamdecoratie is een vak apart omdat er zowel technisch, esthetisch, functioneel en belevingsgericht rekening moet gehouden worden met uw wensen. Onze expertise en jarenlange ervaring stellen ons in staat u daarin van A tot Z te begeleiden.  

U kan bij ons kiezen uit ruim 3.000 stalen van stof voor gordijnen, overgordijnen, glas-, vouw- en paneelgordijnen. We begeleiden en adviseren u over de eigenschappen van stoffen, kijken mee naar kleurmatching, hun voor en nadelen voor de oplossing die u wenst en de gewenste afwerking volgens de stijl die uw voorkeur heeft. 

We willen daarbij niet minder dan resoluut voor perfectie gaan. Onze naaisters met meer dan 30 jaar ervaring staan garant voor ambachtelijk vakwerk van de allerhoogste kwaliteit.

U kan bij De Roos Interieur terecht voor: 

  • Gordijnen
  • Overgordijnen
  • Glasgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Paneelgordijnen
  • en alle andere raamdecoratie op maat


Merken: Bauman, Casamance, Camengo, Casa Deco, Jab, Chivasso, Carlucci, Romo, Villa Nova, Kendix, De Ploeg, Vano, Wind, Fischbacher, Artelux, Sahco, Mark Alexander by Romo, Flamant, Kinnasand, Kvadrat, Nobilis, Nya Nordisca, Oer/Gardissette, Kobé, Zimmer+Rhode en nog veel meer.

Realisaties & impressies →

Contacteer ons →
Zonwering

Lichtinval, warmtetoetreding, bediening, onderhoud, uitzicht, privacy, design en zicht zijn enkele factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen van het juiste product voor zonnewering. De Roos Interieur staat dan ook garant voor een product dat beantwoord aan de vereisten die u vooropstelt.

Meubelen

Of u nu voor traditioneel dan wel voor eigentijds design kiest, goed gekozen meubelen zijn dé blikvanger in uw woning. We nemen comfort, gebruiksgemak, design en de gebruikte materialen in overweging om net die beleving te creëren die u wenst.

Verlichting

Als je met tegenzin het licht uitdoet wanneer je vertrekt, dan zijn we geslaagd in ons opzet: een interieurbeleving creëren waarin je bijzonder graag vertoeft. De juiste verlichting is de spreekwoordelijke kers op de taart: het hele interieur tot haar recht laten komen en in de juiste sfeer brengen.

Tapijten

Tapijten vormen letterlijk en figuurlijk de basis voor uw interieurbeleving. Indien goed afgestemd, zorgen zij alleen al voor het juiste gevoel als u binnenkomt in uw woning of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook hierin begeleiden om net die juiste keuze te maken.

Verf en behang

Muren in de juiste kleur, en/of met het passende motief. Overal, of met net alleen een welgekozen accentmuur? In ons uitgebreid gamma, en met advies, vindt u zeker wel net die kleur die u wil.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x