Verlichting

Licht heeft door haar functie een belangrijke invloed op de beleving van uw interieur. Bovendien spelen het ontwerp, de gebruikte materialen en de kwaliteit van de afwerking een belangrijke rol in het aanbrengen van de juiste accenten en de vervollediging van uw interieur. De Roos Interieur werkt daarom hiervoor enkel samen met gespecialiseerde partners zoals Delta light, Floss, Kreon, Luceplan, Modular, Cattellani & Smith, Tobias Grau, Ares, Trizo, Doxis, Tal, Occhio, Wever & Ducré, Nimbus, Studio Italia design, enz.

Advies op maat is hierbij op zijn plaats. De Roos Interieur zoekt samen met U naar de verlichting die u mooi vindt en het gewenste effect bereikt om uw interieur net die uitstraling te geven die u wenst.

Realisaties & impressies →

Contacteer ons →


Raamdecoratie

Een bijzonder grote keuze aan stoffen en technieken, een eerlijk advies, professionele begeleiding, een eigen ambachtelijk en vakkundig naaiatelier en een deskundige plaatsing: Dat zijn onze troeven.

Zonwering

Lichtinval, warmtetoetreding, bediening, onderhoud, uitzicht, privacy, design en zicht zijn enkele factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen van het juiste product voor zonnewering. De Roos Interieur staat dan ook garant voor een product dat beantwoord aan de vereisten die u vooropstelt.

Meubelen

Of u nu voor traditioneel dan wel voor eigentijds design kiest, goed gekozen meubelen zijn dé blikvanger in uw woning. We nemen comfort, gebruiksgemak, design en de gebruikte materialen in overweging om net die beleving te creëren die u wenst.

Tapijten

Tapijten vormen letterlijk en figuurlijk de basis voor uw interieurbeleving. Indien goed afgestemd, zorgen zij alleen al voor het juiste gevoel als u binnenkomt in uw woning of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook hierin begeleiden om net die juiste keuze te maken.

Verf en behang

Muren in de juiste kleur, en/of met het passende motief. Overal, of met net alleen een welgekozen accentmuur? In ons uitgebreid gamma, en met advies, vindt u zeker wel net die kleur die u wil.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x