Zonwering

Zonwering stelt u in staat het binnenklimaat te bewaken. De oriëntatie van de woning, de omgeving, de functie en inrichting van de ruimte die u wil inrichten, de beleving die u wenst, de technische mogelijkheden en beperkingen bepalen welke oplossing wij kunnen voorstellen. 

Wij begeleiden u met plezier in heel dit traject. Ons enorm ruim assortiment met een scala aan bedieningsmogelijkheden stelt ons in staat u altijd een gepaste oplossing voor te stellen. Onze extra troef is dat we merkonafhankelijk werken: doordat we niet gebonden zijn aan één bepaald merk, kunnen we afwegen welk merk het best past bij de oplossing die u voor ogen heeft.

Een greep uit ons gamma:

  • Verticale lamellen: Voor grote en kleine ramen in alle mogelijke vormen, in verschillende materialen (stof, kunststof, metaal), een ruim assortiment aan kleuren en designs, en in verschillende afmetingen.  Met manuele of elektrische bediening naar keuze.
  • Horizontale jaloezieën: Ook hier zijn verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen mogelijk. Horizontale jaloezieën zijn leverbaar in meerdere houtsoorten, met bijhorende kleuren en afwerkingen of in kunststof, in verschillende lamelbreedtes en maatvoeringen en telkens met montagesystemen die aangepast zijn aan de betreffende ramen. Met manuele of elektrische bediening naar keuze.
  • Rolgordijnen en screens: onze rolgordijn- en screencollecties omvatten een breed assortiment aan stoffen, kleuren, designs en functionaliteit in elke prijsklasse. Het aanbod omvat zowel pure basiscollecties als bijzondere en exclusieve designs & stoffen. Met manuele of elektrische bediening naar keuze.
  • Plissé + duette: Op elk potje past een deksel. Het aantal mogelijkheden dat we aanbieden is enorm uitgebreid. Plisségordijnen kunnen zowel met ketting-, koord-, handgreep-, bedieningsstang als met elektrische bediening worden geleverd.

Merken : Vedelux, Luxaflex, MHZ, Mottura, Toppoint, Coppa Shutters, Sunway, enz.

Realisaties & impressies →

Contacteer ons →


Raamdecoratie

Een bijzonder grote keuze aan stoffen en technieken, een eerlijk advies, professionele begeleiding, een eigen ambachtelijk en vakkundig naaiatelier en een deskundige plaatsing: Dat zijn onze troeven.

Meubelen

Of u nu voor traditioneel dan wel voor eigentijds design kiest, goed gekozen meubelen zijn dé blikvanger in uw woning. We nemen comfort, gebruiksgemak, design en de gebruikte materialen in overweging om net die beleving te creëren die u wenst.

Verlichting

Als je met tegenzin het licht uitdoet wanneer je vertrekt, dan zijn we geslaagd in ons opzet: een interieurbeleving creëren waarin je bijzonder graag vertoeft. De juiste verlichting is de spreekwoordelijke kers op de taart: het hele interieur tot haar recht laten komen en in de juiste sfeer brengen.

Tapijten

Tapijten vormen letterlijk en figuurlijk de basis voor uw interieurbeleving. Indien goed afgestemd, zorgen zij alleen al voor het juiste gevoel als u binnenkomt in uw woning of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook hierin begeleiden om net die juiste keuze te maken.

Verf en behang

Muren in de juiste kleur, en/of met het passende motief. Overal, of met net alleen een welgekozen accentmuur? In ons uitgebreid gamma, en met advies, vindt u zeker wel net die kleur die u wil.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x