Tapijten

Met of zonder tapijt? Groot of klein? Hoogpolig? In een uniforme kleur, of liever een patroon? 

Enkele vragen die aan bod zullen komen in ons gesprek met u. Omdat we echt willen weten wat u graag ziet. We hebben een zeer ruim aanbod in op maat gemaakte tapijten en tapijten in verschillende, vaste afmetingen. De juiste keuze van de gebruikte materialen (polyester, wol, katoen, enz.), het ontwerp, de dikte, de kleuren en de hoogstaande afwerking garanderen dat u er jaren plezier aan zal beleven. 

Merken: BIC, Van Besouw, Jab, Ora Pro Nobis, Jacaranda, Bomat, Louis de Poorter, Desso, en ook ons eigen huismerk

Contacteer ons →


Raamdecoratie

Een bijzonder grote keuze aan stoffen en technieken, een eerlijk advies, professionele begeleiding, een eigen ambachtelijk en vakkundig naaiatelier en een deskundige plaatsing: Dat zijn onze troeven.

Zonwering

Lichtinval, warmtetoetreding, bediening, onderhoud, uitzicht, privacy, design en zicht zijn enkele factoren waarmee we rekening houden bij het bepalen van het juiste product voor zonnewering. De Roos Interieur staat dan ook garant voor een product dat beantwoord aan de vereisten die u vooropstelt.

Meubelen

Of u nu voor traditioneel dan wel voor eigentijds design kiest, goed gekozen meubelen zijn dé blikvanger in uw woning. We nemen comfort, gebruiksgemak, design en de gebruikte materialen in overweging om net die beleving te creëren die u wenst.

Verlichting

Als je met tegenzin het licht uitdoet wanneer je vertrekt, dan zijn we geslaagd in ons opzet: een interieurbeleving creëren waarin je bijzonder graag vertoeft. De juiste verlichting is de spreekwoordelijke kers op de taart: het hele interieur tot haar recht laten komen en in de juiste sfeer brengen.

Verf en behang

Muren in de juiste kleur, en/of met het passende motief. Overal, of met net alleen een welgekozen accentmuur? In ons uitgebreid gamma, en met advies, vindt u zeker wel net die kleur die u wil.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x